SVENSKA LÄNKAR

TUNNEL OCH CHASSIE:

Annons:
 Boende & skoteråkning
 Dekaler
 Skoterdelar/Skotertillbehör
 Personlig utrustning
 Skoterfilmer
 Skoterforum
 Skoterförsäkringar
 Skoterklubbar
 Skoterkälkar
 Skoterhandlare
 Skoterorganisationer
 Skoterskrotar
 Skotertidningar
 Skotertillverkare
 Släpvagnar
 Sprängskisser
 Trimmning
 Fritidsprodukter
 Övrigt

AMERIKANSKA LÄNKAR
 Framvagn
 Boggie
 Tunnel och chassie
 Skidor
 Motor och variator
 Huvar och ventilation
 Bagagerack & förvaring
 Personlig utrustning
 Styren och styrdetaljer
 Skotertidningar
 Skoterforum
 Skoterfilmer
 Skotertillverkare
 Webbshoppar/postorder
 Övrigt


ABSOLUTE POWER & PERFORMANCE
Lättviktstunnel med öppna fotsteg, levereras med kylare samt drop bracket. Har även fotstegsförstärkning samt en mängd produkter från andra tillverkare.
 
   
ADVANTEC COMPOSITES
Tillverkar kolfibertunnlar som kan beställas med kylare, bakre båge och snow eliminators eller helt "ren" utan fotsteg. Finns i 16" bred, en 15":are är på gång.
 
   
BETTER BOARDS
Uppdaterad 100919!
Lösning som ersätter orginalfotstegen och ger ett bättre grepp, snögenomsläpp och styvar upp fotsteget. Finns till alla snöskotermärken.

Nytt för säsongen -10/-11: BetterBars till Polaris IQ RAW-chassie som ersätter hela fotstegslisten. Betydligt stadigare än orginal.
 
   
BRANDT MOTOR SPORTS
Uppdaterad 110212!
Fotstegskit som ger bättre fäste, större hål för att enkelt trampa "igenom" snön samt ett styvare fotsteg. Har även hela ersättningsfotsteg med "kick up" till Arctic, polaris, Ski-Doo and Yamaha. Tunnlar och tunnelförlängning till Arctic och Yamaha.
 
   
BLACK DIAMOND XTREME ENGINEERING
Inlagd 090915!
Black Diamond Xtreme Engineering har specialiserat sig på eftermarknadsdelar till Arctic Cat. Fotstegsförstärkning för att kunna kapa fotstegen med -09 look, finns till M7, Crossfire, 1M, King Cat. Har även ett kit som innehåller lyftbåge bak och fotstegsförstärkning.
 
   
CR RACING
1 betyg är lämnat
Uppdaterad 090928!
CR Racing gör en mängd olika eftermarknadsprodukter till samtliga skotermärken. Deras tunnlar är bland de fräckaste på marknaden, har även lättvikts-dropbrackets och tunnelförlängningar samt ett fotstegskit till Polaris Dragon som ersätter hela orginalfotsteget.
 
   
CUTLER´S PERFORMENCE CENTER
Fotsteg i repfri aluminium ger bättre grepp, snögenomsläpp samt styvare fotsteg. Finns till Arctic´s M-modeller, 800/900 samt King Cat.
 
   
DIAMOND S
Uppdaterad 090902!
Rörtunnel i titanium med öppna fotsteg till RX-1, Apex, Nytro, M-7, M-8, M-10 och REV.
Nya produkter: Ny tunnel till Nytro som är ca 10 kg lättare än orginal, går att få i valfri färg. Har även en frontram till Nytro som är starkare och väger 2,7 kilo mindre än standard samt en frontbåge i titanium.
 
   
FABCRAFT
Fabcraft var först med tunnlar med öppna fotsteg. Finns i både rak design och uppvinklad till samtliga märken.
 
   
FASTLANE
Inlagd 090330!
Fastlane har en fotstegslösning i plast som inte alls ska samla någon snö, No-Sno Running Boards. Finns till M-serien, Crossfire, Mountain Cat, King Cat och ZR chassiet. Fastlane har även en tunnel i 153" och 162" till M-serien och Crossfire. Tillverkad i laserskuren aluminium, tunneln är ordentligt uppvinklad och deras No-Sno Running Boards ingår.
 
   
FASTRAX MOTORSPORTS
Fastrax Motorsports äger även Union Bay Racing så båda företagens produkter finns på denna sida. Tillverkar många av sina produkter utifrån kundens önskemål. De har rör-ramschassien i cromoly till alla typer av skotrar från korta till mountainmaskiner. High flow-kylare kan beställas till alla vätskekylda skotrar.
 
   
HARTMAN
Yamahaspecialisten Hartman har tunnelförlängningar till de flesta Yamahamodeller. Snygga kit med bra kvalitet och finish.
 
   
JT SPORTS
Inlagd 091104!
JT Sports har både front- och bakbåge till Ski-Doo XP. Bågarna är tillverkade i dubbelt så tjock aluminium som orginal, de är även utdragna längre från huven och tunneln för att göra det lättare att lyfta i samt för att ge ett bättre skydd.
 
   
MOUNTAIN PERFORMANCE
Yamahaspecialisten Mountain Performance har även de tunnelförlängningar till en mängd olika Yamahamodeller. Gör stor skillnad på RX-1 och Vector mountain där de ger en uppvinklad design både vad gäller utseende och framkommlighet.
 
   
POWER ADDICTION
Inlagd 091106!
Tillverkar eftermarknadstunnlar till Yamaha Nytro och Polaris IQ.
 
   
PROVEN DESIGN PRODUCTS
Ny länk 110712!
Eftermarkads stänklappar till Arctic Cat, Polaris, Ski-Doo och Yamaha. Stänklapparna är screentryckta med UV-beständigt färg. Finns i en mängd olika tryck.
 
   
SNOW ELIMINATORS
Inlagd 091010!
Snow Eliminators är ytterligare en produkt för att ersätta orginalfotstegen på din snöskoter för att få ett bättre snögenomsläpp samt bättre grepp.
 
   
STARTING LINE PRODUCTS
2 betyg är lämnade
Inlagd 090417!
SLP är enormt stora på eftermarknadsprodukter och har det mesta till de flesta! Tunnelförlängningar finns till samtliga märken. Snow Eliminators till alla märken, fotstegskit som ger bättre fäste, större hål för att enkelt trampa "igenom" snön samt ett styvare fotsteg. har även ett ombyggnadskit för korta av fotstegen på Arctic Cat M, Crossfire och 1M chassie.
 
   
TRACKS USA
Inlagd 091106!
Stort utbud av tunnelförlängningar och skotermattor till alla märken.
 
   
VAN AMBURG ENTERPRISES
Van Amburg Enterprise gör riktigt fräcka tunnlar, deras Boondocker tunnel är kanske den coolaste som byggs just nu. Förrutom tunnlar gör de även tunnelförlängningar, fotsteg, fotstegsförstärkning, boggiefästen, kylare, m.m. Har prylar till samtliga märken.
 
   
WASATCH RECREATIONAL PRODUCTS
Inlagd 090927!
Säljer sitt Mountain TUFF™ Running Boards kit tillverkat i pluverlackad aluminium. Finns till Arctic Cat, Polaris, Ski-Doo och Yamaha.