SVENSKA LÄNKAR

SKOTERKÄLKAR OCH SKOTERPULKOR:

Annons:
 Boende & skoteråkning
 Dekaler
 Skoterdelar/Skotertillbehör
 Personlig utrustning
 Skoterfilmer
 Skoterforum
 Skoterförsäkringar
 Skoterklubbar
 Skoterkälkar
 Skoterhandlare
 Skoterorganisationer
 Skoterskrotar
 Skotertidningar
 Skotertillverkare
 Släpvagnar
 Sprängskisser
 Trimmning
 Fritidsprodukter
 Övrigt

AMERIKANSKA LÄNKAR
 Framvagn
 Boggie
 Tunnel och chassie
 Skidor
 Motor och variator
 Huvar och ventilation
 Bagagerack & förvaring
 Personlig utrustning
 Styren och styrdetaljer
 Skotertidningar
 Skoterforum
 Skoterfilmer
 Skotertillverkare
 Webbshoppar/postorder
 Övrigt


Skoterkälkar är ett tillbehör som många använder för att få ut det mesta av sin snöskoter. Det finns många skoterkälkar att välja bland på den svenska marknaden, allt från den klassiska Nila-pulkan till lite nyare konstruktioner som t.ex. Bränna-pulkan. Skoterkälkar kan indelas i några kategorier: Skoterpulkor för persontransport, packkälkar för att transportera bränsle, mat och annat nödvändigt för skoterturen samt den klassiska flakkälken. Här hittar du enkelt de olika modellerna som finns på marknaden idag.

ALL YOU NEED
All You Need tillverkar inte länkre kälkar, däremot gör de ledsladdar, skidspårsladdar och spårslädar.
 
   
BAMSEPULKAN
Plast och Pulka AB tillverkar Bamsepulkan för persontransport. Den finns i två varianter: Bamsepulkan standard och Bamsepulkan Cruiser.
 
   
BRÄNNA FRITID
Bränna Fritid tillverkar både personpulkor och packkälkar.
 
   
GLASFIBERPRODUKTER
Glasfiberprodukter tillverkar Hajk skoterpulka. Hajkpulkan finns i flera olika modeller och de har både personpulkor och packkälkar.
 
   
GOFORTKÄLKEN
Jokkmokks Fältservice tillverkar Gofortkälken. Tillverkar packkälke, timmerdoning, pulkunderrede till åkpulkor som Brännan, Nila m.m. samt tre olika storlekar på sin Gofort flakkälke.
 
   
JAKOPS
Jakops tillverkar packkälkar, flakkälkar och timmerdoningar.
 
   
JÄRVSÖARKEN
Järvsöarken är en fiskeark för snöskoter. Arken är tillverkad i glasfiber och är utrustad med fiskehål i golvet, förvaringsbackar, bänkar, dieselkamin med kokplatta samt innerbelysning. Man kan dessutom förvara skotern i arken vid transport.
 
   
KAP I ÖSTERSUND AB
Köp skoterkälkar direkt från tillverkaren på kalke.se till lägre pris. Välj mellan Packkälke med individuell fjädring, Flakkälke med "multilänk"-fjädring och Lössnökälkar. Man har även spårdragare för att göra skidspår i sortimentet.
 
   
MARKUSSON IMPORT
Markusson Import tillverkar Alaska Sled. Alaska Sled är en pulka tillverkad i slittålig plast som klarar temperaturer ned till -50 grader. Alaska Sled är en "bottengångare" som funkar lika bra efter skoter som fyrhjuling, sommar som vinter.
 
   
MRG PACKKÄLKE
MRG kälken är en packkälke med plats för en jeepdunk och två plastbackar, dessa fästs enkelt med ett snabbfäste. Kälken har även ett lasträcke för last ovanför backarna för t.ex. isborr, bob m.m. Har även en timmerdoning i sortimentet.
 
   
MX PRODUKTER
Tillverkar packkälke och timmerdoning.
 
   
NILAPULKAN
Persson Båt tillverkar klassiska Nilapulkan i både 2 sits och 4 sistutförande. Nila är för många synonymt med skoterpulkor och skoterkälkar och man tillverkar även pack- och flakkälkar
 
   
OVIKEN MEKANISKA
Ovikens Mekaniska tillverkar flakkälkar, packkälkar, passagerarkälkar och timmerdoningar. Har även lastramar som tillbehör till flakkälkarna.
 
   
PULKAPANORAMA
Ny länk 190501!
Pulkapanorama är en ny och unik personpulka med 180 graders panoramavy. Pulkan är dessutom mycket välutrustad med ISO-FIXfästen för barnstol, värme i sits och rygg, skidhållare för upp till 6 par skidor och som pricken över i:et är Pulkapanorama utrustad med Öhlinsdämpare för maximal komfort.
 
   
STENSELE REP OCH SVETS
Tillverkar packälkar till snöskotrar. Stensele kälken 1 har en plastback och plats för bränsledunk, Stensele kälken 2 har två plastbackar för förvaring.
 
   
BK HENGEREN
Norska BK-Hengeren tillverkar packkälkar, timmerdoningar, spårdragare och skoterpulkor. Har en pulka med 4 individuellt "upphängda" skidor.