SVENSKA LÄNKAR

BOGGIE:

Annons:
 Boende & skoteråkning
 Dekaler
 Skoterdelar/Skotertillbehör
 Personlig utrustning
 Skoterfilmer
 Skoterforum
 Skoterförsäkringar
 Skoterklubbar
 Skoterkälkar
 Skoterhandlare
 Skoterorganisationer
 Skoterskrotar
 Skotertidningar
 Skotertillverkare
 Släpvagnar
 Sprängskisser
 Trimmning
 Fritidsprodukter
 Övrigt

AMERIKANSKA LÄNKAR
 Framvagn
 Boggie
 Tunnel och chassie
 Skidor
 Motor och variator
 Huvar och ventilation
 Bagagerack & förvaring
 Personlig utrustning
 Styren och styrdetaljer
 Skotertidningar
 Skoterforum
 Skoterfilmer
 Skotertillverkare
 Webbshoppar/postorder
 Övrigt


ALTERNATIVE IMPACT
Svingarmar i titanium till Ski-Doo REV XP och Arctic Cat M, ger en viktbesparing på ca 3 kg. Billet vändhjul och boggiehjul till XP och m-modellerna.
 
   
AVID PRODUCTS
1 betyg är lämnat
Inlagd 090311!
Avid tillverkar drivhjul, boggiehjul i både billet och plast samt förlängningsskenor. Har produkter till Arctic Cat, Polaris, Ski-doo och Yamaha.
 
   
BLACK DIAMOND XTREME ENGINEERING
Inlagd 090915!
Black Diamond Xtreme Engineering har specialiserat sig på eftermarknadsdelar till Arctic Cat. Har Cromoly "armar" till boggin till M7 och Crossfire från -07, sparar ca 2 kilo.
 
   
EZ-RYDE
Tillverkar boggie, komplett med dämpare, till samtliga märken. Finns i längder mellan 136" till 162". Ger 6-14 kilos viktbesparing beroende på märke. Har även drop brackets till Apex
 
   
FABCRAFT
Komplett lättviktsboggie med dämpare, hjul och uppvinklade skenor till alla märken. Finns i längder mellan 136" till 174". Fabcraft har även väbdhjul och boggiehjul i komposit.
 
   
FASTRAX MOTORSPORTS
Fastrax Motorsports äger även Union Bay Racing så båda företagens produkter finns på denna sida. Här finns deras FTX Coustom Mountain M-10 boggie, "custom"-bygge som finns till alla märken. Har titaniumfjädrar till M-10 boggien som kapar 3,5 kg. Raka boggieskenor till Polaris IQ/RMK i 155" och 163".
 
   
HARTMAN
Yamahaspecialisten Hartman har skenförlängningar med "slides"-förlängning, stöddämpare med nitrogen som motverkar genomslag och fadning. På Hartmans boggie med 10" fjädringsväg sitter Walker Evans-dämpare. Längder mellan 144" - 174", finns förutom till Yamaha även till Arctic, Polaris och Ski-Doo!
 
   
HOLZ RACING PRODUCTS
Inlagd 090110!
Holz har vidareutvecklat sin berömda boggie med ny geometri för bättre fäste och viktförflyttning. AlphaX boggien kommer komplett med boggieskenor och dämpare. Finns till Arctic Cat, Polaris och Ski-doo.
 
   
ICEAGE MFG
1 betyg är lämnat
Uppdaterad 090902!
Iceage har boggieskenor för alla tillfällen, vill du förlänga skotern utan att bulta på en förlängning så är Iceage ett alternativ. De har boggieskenor till alla märken och modeller. Skenorna är förborrade för att passa standardskotrar samt Timbersleds MTN Tamer och Holz boggielösningar. Har även billethjul samt axel för köra 2 inre vändhjul.
Till 2010 har Ice Age skenor till Ski-doo XP i längderna 146", 154", 162" och 174" som passar med 8" vändhjul och orginalaxel samt till Ice Age två hjlus axel.
 
   
MOUNTAIN PERFORMANCE
Yamahaspecialisten Mountain Performance har förrutom de billethjul de är kända för även komposithjul. De har även en lösning för att justera boggihjul i höjdled för att minska slidesnötning. Deras Wasatch boggie har tre dämpare för att för att hålla ordning på skidorna, FOX-dämpare och finns i 153" och 162". Billet skenor finns i längder mellan 144" - 162".
 
   
NEXTECH
Inlagd 090110!
Nextech har extremt coola kolfiberprodukter till din skoter. Deras Mono Rear Suspension är tillverkad i aluminium, cromoly och kolfiber. De har boggieskenor i kolfiber. Uppgradera din boggie med deras Fox Float ombyggnadskit, finns till de flesta mountainmaskiner. De har även kolfiber- och billethjul
 
   
OFT RACING
5 betyg är lämnade
Inlagd 090727!
OFT Racing tillverkar billethjul, 2- och 4 hjuls "extension kit" samt förlängningskit till Nytro, Apex och Phazer.
 
   
TIMBERSLED
1 betyg är lämnat
Uppdaterad 090817!
Timbersleds MTN Tamer-boggie är en prisvärd lösning som finns till samtliga märken. Kitet kommer med FOX Float och kan nu även beställas med Iceage-skenor. Viktbesparing på 7,7 - 17 kg beroende på märke och modell.
MTN Tamer boggin har fått en del uppdateringar till 2010: Uppdaterade standard Fox Float-dämpare samt Fox Float-X som option till bakdämparen. Alternativ montering för bakdämparen som ska styva upp fjädringen 30% (gäller IceAge-skenorna).
 
   
TRACK USA
Inlagd 091106!
Stort utbud av skenförlängare, finns även "knäckta" förlängningar typ Nytro XTX. Alla skenförlängare är gjorda för att även förlänga slidesskenorna.
 
   
TRICKED TOYS
Ny länk 100124!
Många modeller av billethjul upp till 11" i storlek, har boggiehjul till samtliga märken, har även offset- och relocationaxlar.