SVENSKA LÄNKAR

BOENDE OCH SKOTERÅKNING:

Annons:
 Boende & skoteråkning
 Dekaler
 Skoterdelar/Skotertillbehör
 Personlig utrustning
 Skoterfilmer
 Skoterforum
 Skoterförsäkringar
 Skoterklubbar
 Skoterkälkar
 Skoterhandlare
 Skoterorganisationer
 Skoterskrotar
 Skotertidningar
 Skotertillverkare
 Släpvagnar
 Sprängskisser
 Trimmning
 Fritidsprodukter
 Övrigt

AMERIKANSKA LÄNKAR
 Framvagn
 Boggie
 Tunnel och chassie
 Skidor
 Motor och variator
 Huvar och ventilation
 Bagagerack & förvaring
 Personlig utrustning
 Styren och styrdetaljer
 Skotertidningar
 Skoterforum
 Skoterfilmer
 Skotertillverkare
 Webbshoppar/postorder
 Övrigt


DALARNA
ALL SEASON ADVENTURE
Vildmarkscamp i Dyverdalen ca. 70km norr om Mora.
 
   
FJÄLLBÄDDENS VANDRARHEM OCH CAMPING
Fjällbäddens Vandrarhem och Camping ligger mitt i Drevfjällen i dalarna med skoteråkning alldeles runt knuten. Här kan du hyra 2- och 4 bäddsrum med tillgång till fullt utrustat kök, tvättmaskin och torkskåp, toaletter och dusch samt allrum med braskamin och TV.
 
   
FULUFJÄLLSGÅRDEN
Fulufjällsgården ligger i den lilla byn Mörkret vid Fulufjällets fot, 24 kilometer väster om Särna. Hyr stuga med självhushåll eller 2-4 bäddarsrum med tillgång till allrum och gästkök. Skoterleder "runt knuten" och möjlighet att hyra skoter.
 
   
GÖRDALENS CAMPING
Husvagnscamping med direkt anslutning till skoterleder.
 
   
SKOTERBOENDET I NÅJS
I Nåjstjärn/Bösjön, ca en timme norr om Mora, finns detta boende för skoteråkare bestående av 3 st stugor. Stugorna ligger i ett område där ledsystemet tar dig bl.a. till Sälen, Lofsdalen, Grönklitt, Älvdalen m.m. Det finns även fina fiskevatten i närområdet. Vid stugorna finns vedeldad bastu och grillplatser.
 
   
SKOTERCENTER I SÄLEN
Boende i Sälen som är inriktat på skoteråkare med tillgång till 40 mil skoterled runt knuten. Här kan du även hyra skoter åka på guidade turer och har nära till skidbackar.
 
   
HÄRJEDALEN
ERIKSGÅRDENS FJÄLLHOTELL
Det finns 450 km pistade leder i Funäsdalen. Systemet innehåller fem meter breda leder preparerade med pistmaskin och sju terminaler för av- och pålastning, med gratis bilparkering. Bo på Eriksgårdens Fjällhotell med frukostbuffé, relaxavdelning med bubbelpool och nattklubb. Skoteruthyrning finns.
 
   
FJÄLLBÄCKEN
Fjällbäcken ligger 10 km från Funäsdalen by på 800 meters höjd över havet. Under vintersäsongen befinner du dig i väglöst land med lodgeboende, restaurang. Skoteruthyrning finns med ett stort utbud av olika skotermärken.
 
   
GALÅ FJÄLLGÅRD
Galå Fjällgård ligger i Ljundalen och erbjuder timmerstugor och husvagnsplatser allt i direkt anslutning till skoterled.
 
   
HEDE CAMPING
Hede Camping erbjuder stugor, lägenheter och husvagnsplatser, allt i direkt anslutning till skoterleder.
 
   
HELAGS WÄRDSHUS
Helags Wärdshus erbjuder 20 bäddar fördelat på enkel till fyrbäddsrum. Wärdshuset har även restaurang och pub samt egen skoteruthyrning.
 
   
STORSJÖ FISKECAMP
Storsjö Fiskecamp erbjuder stug- och campingboende i direkt anslutning till Störsjön.
 
   
STRÖMS STUGOR
Personligt stugboende i Tänndalen. Tillgång till Funäsdalens stora och fina skoterledsystem runt knuten.
 
   
TÄNNDALEN HÖGFJÄLLSHOTELL RÖSTAVALLEN
Tänndalen Högfjällshotell Röstavallen har du nära till skoterleder, slalombackar och skidspår. Här finns även tillgång till skoteruthyrning och skotersafari.
 
   

WÄRDSHUSET GYLLENE BOCKEN
Hotellet är beläget i det gamla brukssamhället Ljusnedal, mitt i funäsdalsfjäll med anor från 1700-talet. Nära till fjällen och skoterleder! Stort utbud av boende välj mellan hotell, lägenhet eller stuga. Skoteruthyrning finns med Lynx eller Ski-doo´s sport eller touringmaskiner.
 
   

JÄMTLAND
FJÄLLGÅRDEN ÅKERSJÖN
Fjällgården erbjuder hotellboende med enkel- och dubbelrum samt lägenheter för familjeboende samt bastu och SPA. Skoteruthyrning och guidade turer finns på plats.
 
   
BJÖRNRUNS FJÄLLSERVICE
Björnruns Fjällservice har stugythyrning i Åkersjön och i Bakvattnet man erbjuder även skoteruthyrning.
 
   
MESSLINGEN FJÄLLBY
Messlingen fjällby är en fjällanläggning tre mil från Funäsdalen med ett 60-tal stugor och servicebyggnader.
 
   
ÅKERSJÖN CAMPING
Åkersjöns Camping erbjuder stugor, lägenhetsboende och husvansplatser i anslutning till skoterleder.
 
   

NORRBOTTEN
CAMPGAUTO
I övre delen av Laisdalen ligger Gautosjö intill Laisälven, här finns CampGauto med husvagnsplatser, stor antal stugor och restaurang. CampGauto har även skoteruthyrning, med bl.a. Ski-Doo Summit 800 Freerider och andra Ski-doo och Lynx-modeller. Hyr även ut kläder, pulkor och packkälkar.
 
   
EXPERIENCE ARJEPLOG AB
Experience Arjeplog AB är ett event företag som sysslar med snöskoterevent. Boende finns i sammarbete med Hotell Silverhatten i Arjeplog. Experiance Arjeplog AB har 40 snöskotrar i alla olika modeller från Polaris, 5 RZR och all utrustning som kunden behöver, professionella guider med hög servicenivå. Man erbjuder exklusiv snöskoterkörning i området kring polcirkeln med nya snöskotrar från Polaris i ett stort utbud av olika event som passar alla oavsett om man är nybörjare eller erfaren skoteråkare. Som kund ska du ha möjlighet till utveckling och en maximal upplevelse utifrån dina förkunskaper.
 
   
JÄCKVIK FJÄLLCENTER
Hos Jäckvik Fjällcenter finns boende både i form av camping samt 4- och 2-rumslägenheter för självhushåll, tillsammans med detta finns även möjlighet att hyra skoter. Från Jäckvik har man via ledsystemet tillgång till stora delar av Arjeplos fjällvärld
 
   
KATTERJOKK
Bo i fullutrustade lägenheter i Katterjokk. Skoterled i anslutning till området. Utforska Kiruna kommuns 150 mil skoterleder.
 
   
KRONOGÅRD VILDMARK
Kronogård Vildmark hyr ut både husvagnsplatser och stugor. Skoteruthyrning finns, samt endast 12 km till Kåbdalis med bl.a. slalombacke
 
   
KÅBDALIS STUGBY - BLÅFJELL
Här finns 16 nybyggda 2 lägenhetsstugor i direkt anslutning till Kåbdalis slalombacke, restaurang finns i området. Har även skoteruthyrning.
 
   VÄSTERBOTTEN
AMMARNÄS FJÄLLHOTELL
Ammarnäs Fjällhotell erbjuder både hotellboende och vandrarhem i fjällnära miljö.
 
   
Borgagården
Erbjuder boende i Borgafjäll. Hyr ut 6- och 4-bäddsstugor, välj själv om du vill ha självhushåll eller hotellstandard med bl.a. städning och frukost. Behöver du hyra skoter så ordnar man med det.
 
   
BORGA SKICENTER
Borga Skicenter ordnar både skoteruthyrning och boende.
 
   
FJÄLLBORGEN
Fjällborgen i Borgafjäll är en anläggning man kan hyra till kompisgänget, familjen eller företaget. Fjällborgen har 4 sovrum + allrum med bäddsoffor, utöver detta finns kök, sälskapsrum, relax med bastu, dusch och bubbelbad m.m.
 
   
HOTELL BORGAFJÄLL & SPA
Hotell Borgafjäll & Spa erbjuder en rad olika boendealternativ vid foten av Borgafjäll. Här finns hotellrum, lägenhetssviter, hotellvilla och skilodge. Hotellet anordnar guidad skotersafari.
 
   
KULTSJÖGÅRDEN
På Kultsjögården i Saxnäs finns tillgång till boende på vandrarhem samt 4- eller 6-bäddarsstugor. Här är det nära till ledsystemet runt i Saxnäs snösäkra fjällvärld samt tillgång till stora friåkningsområden.
 
   
SUTME STUGBY
Stugby i storslagen fjällmiljö i borgafjäll. Stugorna är utrustade med porslin, bestick och kokkärl. Stygbyna har servering och pub samt bastu och badtunnor.
 
   
WH FASTIGHETER
Hyr stuga i Kittelfjäll. WH Fastigheter hyr ut en stuga nära Borkasjön i Kittelfjäll, stugan har 10 bäddar och är utrustad med diskmaskin, tvättmaskin, tv m.m. i anslutning till stugan finns en vedeldad bastu. Det finns även möjligheten att hyra Lynx Commander och att anlita guide
 
   
WESSLANS RUBB & STUBB
MARSFJÄLL MOUNTAIN LODGE
Anders Westin driver Wesslans Rubb & Stubb samt Marsfjäll Mountain Lodge. Han erbjuder guidning i Saxnäs snösäkra fjällvärld, säkerhets- och lavinutbildning, boende samt skoteruthyrning.